Zmes éterických a vonnych olejov Býk
Býk (10 ml)

2,00  ( 2,40  cena s DPH)

Býk (10 ml)

2,00  ( 2,40  cena s DPH)

Zmes éterických olejov Býk. Objem: 10 ml.

Vôňa: citrusová, drevitá

Účinky: odstraňuje stres, prináša vnútorné upokojenie, má priaznivý účinok pre krvný obeh

Zloženie:

  • Bergamot
  • Santalové drevo
  • Ružové drevo
EAN: 8586012600213 Katalógové číslo: ZO23 Kategória:

Zmes éterických olejov Býk. Objem: 10 ml.

Zloženie: Bergamot, Santalové drevo, Ružové drevo

Vôňa: citrusová, drevitá

Účinky: odstraňuje stres, prináša vnútorné upokojenie, má priaznivý účinok pre krvný obeh

Zmes éterických olejov podľa znamenia zverokruhu je unikátne aromaterapeutické zloženie, ktoré harmonizuje energiu jednotlivých znamení a podporuje ich prirodzené vlastnosti. Každé znamenie má svoje charakteristické rysy a potreby, a táto zmes obsahuje práve tie esenciálne oleje, ktoré im najviac prospievajú.

Ohnivé znamenia – Baran, Lev a Strelec – zmes je obohatená o povzbudzujúce a vitalizujúce oleje, ktoré stimulujú kreativitu a sebadôveru.

Zemské znamenia – Býk, Panna a Kozorožec – do zloženia sú zakomponované ukľudňujúce oleje, ktoré napomáhajú stabilite a rovnováhe.

Vzdušné znamenia –  Blíženci, Váhy a Vodnár –  v tejto zmesi sa nachádzajú osviežujúce a povzbudzujúce oleje, ktoré podporujú komunikáciu a intelekt.

Vodné znamenia – Rak, Škorpión a Ryby – profitujú z emocionálne ukľudňujúcich a harmonizujúcich olejov, ktoré pomáhajú prehlbovať ich intuíciu.

Vytvorenie tejto zmesi bolo inšpirované starodávnymi vedomosťami o spojení medzi esenciálnymi olejmi a energetickými centrami tela, známe aj ako čakry. Pravidelným používaním tejto zmesi si môžete vychutnať silu a účinky aromaterapie, ktorá posilňuje vašu osobnosť a vnútornú harmóniu.

Nezabúdajte, že každý z nás je jedinečný a táto zmes éterických olejov vám pomôže objaviť a využiť váš potenciál naplno. Pridajte do svojho života kúzlo astrológie v kombinácií s aromaterapiou a prežite harmonickejšie a vyrovnanejšie dni.

Nakvapkajte pár kvapiek zmesi oleja  do vody elektrického difuzéra, prípadne vody v aromalampe, zapáľte sviečku a nechajte odparovať. Nenechávajte horieť bez dozoru. Počet kvapiek zvoľte podľa veľkosti miestnosti, v menších priestoroch postačia dve kvapky, vo väčších miestnostiach použite 3- 5 kvapiek.

Hmotnosť 0,05 kg
Rozmery 2 × 2 × 7 cm
Objem

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Býk (10 ml)”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *